En enkel vaktplanlegging
Vi vil at du skal bruke tiden på alt annet enn manuelle oppgaver som stjeler tid fra det som virkelig er viktig for å drive din bedrift. Derfor gir vi deg verktøy for en meget enklere og mer problemfri vaktplanlegging.

Vi utvikler og leverer en smart, intuitiv og digital vaktplanlegger for små og mellomstore bedrifter, organisasjoner og barnehager. Løsningen kan enten brukes som en integrert modul i eksisterende HR systemer eller som en selvstendig løsning. Valget er ditt.

Vaktplanleggeren

Vår vaktplanlegger fokuserer på å være et brukervennlig og tidsbesparende verktøy for organisering og planlegging av vakter. Du har oversikt over dine ansatte, når de skal jobbe og hvilke vakter som gjelder hver dag. Det er enkelt å kopiere en plan til neste uke. I tillegg gir vi deg en intern kommunikasjonsplattform så du slipper å bruke alle andre kanaler du måtte ha tilgjengelig. Du får også en unik anledning til å la dine ansatte ta del i organiseringen av vaktene og la de selv finne ut hvem som skal jobbe og ordne seg i mellom hvis noen vil bytte vakt. Alt levert i et flott og nyvinnende design!

Kommunikatoren

Vi har utviklet to verktøy for kommunikasjon. Den ene er som nevnt over en integrert del i vaktplanleggeren. Den andre er en integrert del i barnehageløsningen vår og fungerer med SMS. Denne kan også kjøpes som et enkeltstående system.

Inn- og utsjekk av barn

Dette er en meget brukervennlig og enkel løsning for inn- og utsjekk av barn i barnehage. Foreldrene ser en elektronisk løsning når de kommer og går, de ansatte slipper å holde på med papirark i en perioder med mye stress og administrasjonen kan ved et øyekast se hvor mange barn det er i hver avdeling. Det er også mulig å kommunisere mellom foreldre og barnehage og det er en innebygget kode for å bedre sikre at de som sjekker barna inn og ut har autorisasjon til dette.

Frivilligplanleggeren

Organisering av frivillige krever litt andre løsninger enn organisering av ansatte. Derfor leverer vi en egen løsning for dette. Alle som har hatt ansvar for frivillige vet at det er mye jobb med å finne folk til de forskjellige oppgavene. Eller, det å finne folkene er ikke alltid problemet, men å knytte folk til oppgaver kan ta mye tid. Dette går lett som en lek i vårt verktøy og du som ansvarlig for frivillige sparer enormt med tid. Selvfølgelig har vi integrert SMS varsling så de frivillige får en påminnelse om vakten de skal fylle.

NYHETSBREV
Ready Steady News

Registrer deg for å få informasjon fra Ready Steady Crew direkte til din innboks.