SISTE
MultiD - REBRANDING

Etter 6 måneder som MultiD, har vi nå bestemt at det er på tide for oss å gå opp i spillet vårt og komme ut med et mer profesjonelt utseende. Vårt nye navn og utseende er resultatet av en merkevareprosess vi har hatt i samarbeid med Hey-Ho La oss gå. Vi er nå READY STEADY CREW.

Vi tror at Ready Steady Crew er et veldig kult navn som umiddelbart betyr hva vi gjør. Selv om vi som MultiD hadde sikret våre første kunder og inntekter og fikk mer gjenkjennelse innen bestemte scener, bestemte vi oss for å øke merkevaren vår. Vi innså at vi trengte en klarere profil for å møte våre kunder i dagens konkurranse marked.

Vi skjønte raskt at vi ikke hadde ferdigheter internt for å skape en sterk merkevare og besluttet å prioritere profesjonell kompetanse for å få ansiktsløftningen vi trengte. Vi er svært fornøyd med resultatet, og at vi bestemte oss for å stole på Hey-Ho, la oss gå med prosessen. Vårt nye merke, Ready Steady Crew med de tre merkene, signalerer også hvem vi er og hvordan vi ønsker å tilby våre tjenester på en måte som vi virkelig føler å representere oss. Til slutt koker det ned til det som er viktig for oss - troverdighet.

Les mer